Doping

'Doping bu ülkede sıfırlanacak'

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye'nin dopingle tarihi bir mücadele verdiğini söyledi.

Konular: Spor
'doping bu ülkede sıfırlanacak' diyen kılıç'a göre cehaleten ve hatayla kullanabilecek birkaç kişi dışında doping kullanan kalmayacak.
 
şu ana kadar dopinge sistemli bir göz yumma olduğunu söyleyen kılıç bu sorunun bir ayda çözülemeyeceğini de belirtti. 

bakan kılıç, yükseköğretim kurulu başkanı gökhan çetinsaya ile katıldığı "gençlik, spor faaliyetlerinde işbirliği protokolü"nün imza töreninde konuştu. 
 
suat kılıç, kulüpler yasası'nın en geç 10 gün içinde son şeklini alacağını açıkladı. 
 
gündemdeki konulardan biri de elektronik bilet ve kameralı güvenlik sistemleriydi. 
 
gençlik ve spor bakanı "6222 sayılı kanun çıktıktan sonraki üçüncü federasyon başkanıyla çalışıyoruz. hala yapamadık, yetiştiremedik demeye kimsenin hakkı yok. e-bilet ve kameralı güvenlik sistemiyle alakalı kanun tarafından kendisine görev yüklenmiş olanlar işini yapmazsa, 2014 yılının nisan ayından itibarıyla bedeline ödemeye şimdiden hazırlanmalıdırlar" diye konuştu.

kaynak: ajanslar
 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;