Fas

Fas'ta sel: 30 ölü

Fas'ın güneyinde meydana gelen sel nedeniyle en az 30 kişi öldü, çok sayıda kayıp var. Selden etkilenen 100'e yakın kerpiç ev yıkıldı.

Konular: Ortadoğu, Afrika

fas'ın resmi haber ajansı map'ta yer alan habere göre, kelmim bölgesinde aşırı yağış sonucu meydana gelen sel nedeniyle en az 30 kişi öldü, 18'den fazla kayıp var. selden etkilenen 100'e yakın kerpiç ev yıkıldı. onlarca otomobil selde sürüklendi. 

arama kurtarma çalışmalarının havadan ve karadan devam ettiği, sel bölgesinde mahsur kalan 200 kişinin tahliye edildiği aktarıldı.

kaynak: al jazeera, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;