İş kazaları

TÜİK inşaatında 1 işçi öldü

Türkiye İstatistik Kurumu'nun merkez hizmet binası inşaatında derin kazı makinesine kapılan işçi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Konular: Türkiye

kaza sabah saatlerinde meydana geldi. tüik binasının inşaatında çalışan hüsnü allak, henüz bilinmeyen bir nedenle derin kazı makinesine kapıldı. ağır yaralanan allak, olay yerine çağrılan ambulansla gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesi'ne kaldırıldı. ancak müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 

ankara'da çarşamba günü de bir inşaattaki cephe asansörünün çökmesi sonucu bir işçi ölmüştü.

sosyal güvenlik kurumu verilerine göre, son 12 yılda 13 bin 510 işçi hayatını kaybetti. 2013 yılında 1356 işçi öldü. bu sayı, bir önceki yıla göre yüzde 70 daha fazla.

kaynak: aa

 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;