Hindistan

12 yıl sonra gelen intikam

Hindistan’da babasının öldürüldüğünü gören 12 yaşındaki çocuk, katilin kimliğini açıklamak yerine intikam almayı tercih etti. 24 yaşına gelince, beklediği 12 yıl için, babasının katilini 12 parçaya böldü.

Konular: Hindistan
[Fotoğraf: ibnlive]

2003’te hindistan’ın uttar pradeş eyaleti’nde 12 yaşındaki alam khan, babasının bir arkadaşı tarafından öldürüldüğünü gördü. ancak alam khan, babasının katilinin kimliğini açıklamak yerine 12 yıl bekleyerek intikam almayı seçti.

babasının katili muhammed rais’i içki içmek için evine çağıran khan, sarhoş ettiği adamı bıçakla öldürdü. daha sonra da demir testeresi ve çekiçle cesedi parçaladı. kurbanını intikam için beklediği yıl sayısı kadar parçaya bölen khan, “sesi son ses açtım ve bedenini 12 parçaya ayırdım” dedi. daha sonra da shoaib kalam ismindeki suç ortağıyla cesedi bir dereye attı.

polis, 16 aralık’ta bulduğu cesetteki ameliyat izinden muhammed rais’in kardeşine ulaştı. rais’in kardeşi, ağabeyini en son alam khan’ın evine giderken gördüğünü söyledi.

polisin yakaladığı khan, cinayeti soğukkanlılıkla itiraf etti. yüzündeki gülümsemeyle gazetecilerin önüne çıkan khan, 12 yıl ‘hayalini gerçekleştirmek’ için beklediğini ve bu intikamı aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

polis şefi ram suresh yadav, khan’ın hiçbir pişmanlık belirtisi göstermediğini belirtti. yadav, khan’ın moradabad’daki evinde suç aletlerini bulduklarını da duyurdu.

kaynak: afp ve times of india

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;