Gülen örgütü soruşturmaları

4 İlin emniyet müdürü değişti

17 Aralık operasyonu sonrasında il emniyet müdürlüklerinde görevden almalar sürüyor. Son olarak Van, Sivas, Giresun ve Muğla'da emniyet müdürleri değişti.

Görevden alınan İl Emniyet Müdürleri, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.
atama kararları resmi gazete'de yayımlandı.
buna göre, van emniyet müdürü ümit yurdakul, sivas emniyet müdürü selçuk kızılay, giresun emniyet müdürü hikmet bulak ve muğla emniyet müdürü ahmet akbal başka bir göreve atanmak üzere emniyet genel müdürlüğü emrine alındı.
görevden alınan isimlerin yerine, van emniyet müdürlüğü'ne polis başmüfettişi mahmut karaaslan, sivas emniyet müdürlüğü'ne polis başmüfettişi turgay çalışkan, giresun emniyet müdürlüğü'ne polis başmüfettişi uğur öztürk, muğla emniyet müdürlüğü'ne ise polis başmüfettişi veysal tipioğlu getirildi.
görevden alınmasının ardından doğan haber ajansı'na konuşan van emniyet müdürü ümit yurdakul, daha önce van'dan ayrılmak için dilekçe verdiğini ancak van valiliği'nin bu dilekçeyi kabul etmediğini söyledi.
kaynak: dha 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;