Türkiye

6 aylık bebek kurtarılamadı

Çeşme sahilinde önceki gün bir çocuğun cesedinin sahile vurmasının ardından 6 aylık bir bebek daha denizden çıkarıldı. Bebek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 12 yaşındaki bir çocuk ise donmaktan son anda kurtarıldı.

Konular: Türkiye
6 aylık bebek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. [Fotoğraf: AA]

izmir’in çeşme ilçesi açıklarında gece 02.30 sıralarında boğazadası kuzeyinde lastik botun battığı ihbarı üzerine bölgeye hareket eden sahil güvenlik komutanlığı ekipleri ile tcsg umut gemisi, projektörlerle denizde insan aradı. dalgıçların da katıldığı aramalarda sudan biri bebek, 6 çocuğun cesedi çıkarıldı. denizden çıkarılan 6 aylık bir bebek kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılsa da başarılı olunamadı. denizden gemiye alınan 12 yaşındaki mehdi isimli bir çocuk donmaktan kurtarıldı. can yelekleriyle hayatta kalmayı başaran göçmenlerin üzerine gemiye alındıktan sonra termal battaniye örtüldü.

Afganistanlı 12 yaşındaki Mehdi donmaktan son anda kurtarıldı.
[[Fotoğraf: AA]]

6 aylık bebeğe kalp masajı

tcsg umut gemisi personeli, denizden cesedi çıkarılan 6 aylık bebeği hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptı, solunum maskesiyle oksijen verdi. bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

afganistan uyruklu 5 göçmen sağ kurtarılırken, kaybolan 2 kaçağı arama çalışmaları sürüyor.

batan lastik botu gemiye çeken sahil güvenlik komutanlığı ekipleri, göçmenlerin denize düşen eşyalarını da topladı.

lastik botun altına konulan tahta parçalarının yerinden ayrıldığı, botun su almaya başladığı ve havasının indiği gözlendi.
18'i çocuk, 13'ü kadın, 34'ü erkek 65 afgan göçmene ilk müdahale gemide yapıldı.

önceki gün de çeşme ilçesinde sahile vurmuş 5-6 yaşlarında bir kız çocuğunun cesedi bulunmuştu.

Önceki gün de Çeşme sahillerine 6 yaşında bir çocuğun cesedi vurdu.
[[Fotoğraf: AA]]

[[Fotoğraf: AA]]

[ARŞİV]
[[Fotoğraf: AA]]

[[Fotoğraf: AA]]

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;