Türkiye

Adana'da bir şehit

Adana'da evrak dağıtımı yapan 45 yaşındaki sivil polis memuru Yılmaz Bozkurt, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Bozkurt, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Kaçan motosikletli 2 saldırgan aranıyor.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

adana'da saat 10.00 sıralarında merkez seyhan ilçesi gülbahçesi mahallesi'nde, gülbahçesi ilköğretim okulu önünde evrak dağıtımı yapan sivil polis memuru yılmaz bozkurt'a motosikletteki 2 kişi tabancayla ateş açtı. ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede kurtaılamayarak hayatını kaybetti. kaçan saldırganların yakalanması için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;