Türkiye Süper Ligi

Akhisar'da Akçay dönemi bitti

Süper Lig'de bu hafta evinde Rizespor'a 4-0 yenilen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı.

Konular: Spor, Futbol
Akçay daha önce Trabzon 1461'de de görev yaptı. [Fotoğraf: AA]

akhisar belediyespor basın sözcüsü ibrahim evren acar, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunda anlaştıkları teknik direktör mustafa reşit akçay ile karşılıklı konuşarak yollarını ayırdıklarını bildirdi.

akçay'a hizmetlerinen dolayı teşekkür eden acar, yeni teknik direktör konusunda hafta içi resmi açıklama yapacaklarını belirtti.

akçay yönetiminde bu sezon çıktığı 15 lig maçında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan ege temsilcisi, 17 puan topladı.

ligde son 9 maçını kazanamayan akhisar belediyespor, 11. sırada yer alıyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;