Türkiye
Aksaray'da silahlı kavga: 1 ölü, 15 yaralı
Aksaray'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 15 yaşındaki bir çocuk öldü, 3'ü polis 15 kişi yaralandı.

aksaray yeni mahalle 7866 sokağı'nda 30 mart'taki yerel seçimler nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada yaralanan 15 yaşındaki ali altınbaş kaldırıldığı aksaray devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti.
kavgada polis memurları adem çiftçi, burhanettin bozkurt ve mustafa kıyaç ile muhammed, üçler, oruç, savaş ve hatice yıldırım, erkan, şevket, mensule ve doğan altınbaş, mustafa selvi, ahmet ve ömer koçak yaralandı.
yaralılar aksaray devlet hastanesi'ne kaldırıldı, olay yerine ve hastane önüne çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.
olayla ilgili soruşturma ve gözaltılar sürüyor.
kaynak: aa
Yorumlar