Kültür-Sanat

Altın Koza'nın Onur Ödülleri açıklandı

Bu yıl Eylül ayında düzenlenecek olan Altın Koza Uluslararası Film Festivali'nde Onur Ödülleri'ni alacak isimler belli oldu. Türker İnanoğlu, Ayşen Gruda ve Aytaç Arman, Altın Koza'da Onur Ödülü alacak.

Konular: Kültür-Sanat
Onur Ödülleri Türker İnanoğlu, Ayşen Gruda ve Aytaç Arman'a verilecek.

bu yıl 22.'si düzenlenecek olan uluslararası altın koza film festivali'nde 'onur ödülleri'ni kimlerin alacağı açıklandı. türk sinemasının var olmasına büyük katkılar sunan yapımcı türker inanoğlu'nun yanı sıra, oyuncular ayşen gruda ve aytaç arman ödül almaya hak kazandı.

ödüllerin sahiplerini açıklarken, 14-20 eylül 2015 tarihlerinde yapılacak 22. uluslararası altın koza film festivali’nde onur ödülleri’ni alacak isimlerin türk sinemasına ömrünü vermiş, usta sanatçılar olduğunu belirten adana büyükşehir belediye başkanı hüseyin sözlü, “bu yıl festivalimizin onur ödüllerini sinema tarihimizin en önemli yapımcılarından türker inanoğlu’na ve efsane oyuncularımız  ayşen gruda ile aytaç arman’a takdim ediyor olmaktan adanalılar olarak büyük mutluluk duyuyoruz. sinema hafızamıza güçlü eserleriyle kazınan değerli sanatçılarımızı festivalimiz sırasında adana’da ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

hüseyin sözlü, onur ödülleri bölümü kapsamında türker inanoğlu, ayşen gruda ve aytaç arman’ın filmlerinden oluşan seçkilerin izleyiciyle buluşacağını ve sinema yazarı burçak evren’in yine bu üç isimle ilgili kitapları kaleme alacağını ifade etti.

adana büyükşehir belediyesi 22. uluslararası altın koza film festivali onur ödülleri, 14 eylül pazartesi günü yapılacak açılış ve onur ödülleri töreni’nde sahiplerine verilecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;