Sağlık
Ambulans gölete düştü
Sivas’ın Suşehri ilçesinde hasta taşıyan ambulans baraj göletine düştü. 4 kişi yaralandı.

kars'tan istanbul'daki bir hastaneye sevk edilen 67 yaşındaki kazım duman ile refakatçi oğlu tahsin duman'ın (34) içinde bulunduğu ambulans, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan d-100 karayolunda akçaağıl köprüsü'nün korkuluklarına çarpıp hidroelektrik santral göleti'ne düştü.
kazada yaralanan ambulans şoförü yunus gezdirici ve arkadaşı mehmet demir, kendi imkânlarıyla araçtan çıktıktan sonra suşehri devlet hastanesi'ne kaldırıldı.
olay yerine sevk edilen kurtarma ekibi, bir kısmı suda olan ambulansı gölete devrilmemesi için halatla köprünün korkuluklarına bağladı.
ambulansın hasta bölümünde bulunan ve göğüs hastalığı nedeniyle istanbul'a sevk edilen kazım duman ve refakatçi oğlu tahsin duman, kurtarma ekiplerince araçtan çıkarıldı.
suşehri devlet hastanesi'nde tedavi altına alınan kazım ve tahsin duman’ın sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
kaynak: aa
Yorumlar