Türkiye

Art arda trafik kazaları

Erzurum'da otomobil nehre yuvarlandı, aynı aileden 3'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. Sakarya'nın Hendek ilçesindeki kazada ise 3 kişi öldü.

Konular: Türkiye
Sakarya'nın Hendek ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. [Fotoğraf: AA]

akraba ziyareti için erzurum'a giden muhammer açabay'ın kullandığı otomobil, gece saatlerinde aziziye ilçesi kuzey çevreyolu beypınar mahallesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karasu nehri'ne yuvarlandı.

otomobilin suda ters dönmesi nedeniyle araçta sıkışan sürücü ile mihriban, kadir, murat ülkühan ve gökçe kağan açabay ve kimliği belirlenemeyen bir çocuk hayatını kaybetti.

gece saatlerinde meydana gelen kaza, sabah yoldan geçen bir vatandaşın ihbarıyla ortaya çıktı. olay yerine giden afad ve jandarma ekipleri, nehre girerek otomobildeki cesetleri çıkardı.

cesetler otopsi için bölge eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.

sakarya'da kaza: 3 ölü

tem otoyolu yeşil yayla mevkiinde ise bir hafif ticari araç, emniyet şeridindeki otomobile arkadan çarptı. kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. yaralılar sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

hafif ticari aracın çarptığı otomobilin üst kısmı tamamen parçalandı.

ölü ve yaralıların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor.

bolu'da 7 kişi ölmüştü

çarşamba günü de tem otoyolunun bolu dağı çıkışında yolcu otobüsü devrilmiş ve aynı firmaya ait başka bir yolcu otobüsü yol kenarındaki beton bariyerin üzerine çıkmıştı. kazada 7 kişi hayatını kaybetmiş, 37 kişi yaralanmıştı.

bayram trafiği

Kocaeli bölgesinde trafik yoğunluğu halen devam ediyor.
[[Fotoğraf: DHA]]

ramazan bayramı tatilini istanbul dışında geçirmek isteyenler ise arife gününden bir gün önce yola çıktı. ancak yoğunluk arife gününde de devam ediyor.

istanbul'u anadolu'ya bağlayan köprü konumundaki tem ve d-100 karayolunun kocaeli geçişinde çarşamba gecesinden beri bazı noktalarda trafik adım adım ilerliyor.

izmit körfezi'ni dolaşmak istemeyen yalova, bursa ve ege istikametine gidecek araç sürücülerinin tercih ettiği gebze eskihisar'daki ido’nun feribot iskelesi meydanı da neredeyse tamamen doluydu. araç kuyruğu sabah itibariyle gebze’ye doğru uzadı. 

kocaeli bölgesinde trafik yoğunluğu halen devam ederken, gebze’den itibaren dilovası geçişi, hereke mağaraburnu mevkii, tünel ve viyadüklerin bulunduğu izmit gültepe ve bekirdere mevkilerinde trafik sık sık duruyor.

trafiğin körfez-izmit arasında sıkışmasında, tem'in gültepe mevkiinde tünel ve viyadük geçişlerine doğru üç şerit olan yolun iki şeride düşmesi de etkili oluyor. 

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;