La Liga

Atletico ilk kez kaybetti

La Liga'da yedinci hafta mücadelesinde Atletico Madrid deplasmanda, ilk 13 dakikada yediği gollerle Valencia'ya 3-1 mağlup oldu. Bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Konular: Spor, Futbol
İki takım da ikinci yarıda gol bulamadı. [Fotoğraf: Reuters]

mestalla stadı'nda oynanan karşılaşmada tüm goller ilk 45 dakikada oldu.

valencia'nın golleri 6'da joao miranda (kendi kalesine), 7'de andre gomes ve 13'te nicolas otamendi'den geldi. konuk takımın tek golünü 29'da mario mandzukic attı.

atletico, 45'te guilherme siqueira ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

atletico'nun türk oyuncusu arda turan maça ilk 11'de başladı. 69'da yerini raul jimenez'e bıraktı.

yedinci maçında beşinci galibiyetini elde eden valencia puanını 17'ye yükseltti. bu sezon ilk yenilgisini alan atletico madrid ise 14 puanda kaldı.

atletico madrid gelecek hafta evinde, espanyol'u konuk edecek. valencia ise deplasmanda, deportivo la coruna'ya konuk olacak. 

barcelona iki dakikada bitirdi

günün diğer maçında barcelona deplasmanda, rayo vallecano'yu 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. galibiyeti getiren goller 35'te lionel messi ve 36'da neymar'dan geldi.

rayo vallecano'da 60'ta jorge morcillo ve 90'da javier aquino kırmızı kart gördü.

katalan ekibi, yedinci lig maçında da kalesinde gol görmedi.

bu galibiyetle barcelona puanını 19 yaptı ve liderliğini sürdürdü. rayo vallecano ise sekiz puanda kaldı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;