Premier League

Balotelli galibiyeti getirdi

Premier League’in 25’in hafta karşılaşmasın Liverpool sahasında Tottenham’ı 3-2 mağlup etti.

Konular: Spor, Futbol
Liverpool ile Beşiktaş 19 Şubat'ta karşılaşacak. [Fotoğraf: Reuters]

liverpool’a galibiyeti getiren goller 15’inci dakikada markovic, 53’te penaltıdan gerrard ve 83’te balotelli’den geldi. tottenham’a 26’da kane ve 61’de dembele’nin golleri yeterli olmadı. bu galibiyetle liverpool puanını 42’ye çıkartırken tottenham 43 puanda kaldı.

uefa avrupa ligi’nde beşiktaş’ın rakibi olan liverpool maça iyi başladı. 15’te markovic’in golüyle öne geçen ev sahibine cevap tottenham’ın golcü ismi kane ile 26’da geldi.

ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

ikinci yarının başında kazanılan penaltı vuruşunu gerrard filelere yollayarak takımını bir kez daha öne geçirdi. konuk ekibin cevabı yine gecikmedi. 61’de dembele skoru 2-2’ye getirdi.

maç bu skorla bitecek gibi dururken sahneyen 83’te balotelli çıktı.

karşılaşmayı liverpool 3-2 kazandı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;