UEFA Avrupa Ligi

Beşiktaş 1 puan çıkardı

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, geriye düştüğü maçta evinde Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlılar iki maç sonunda puanını 4'e yükseltti.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş

karşılaşmanın 16. dakikasında sporting lizbon, bryan ruiz ile öne geçti. ilk yarı bu skorla sona erdi. 61'de ise gökhan töre'nin golü skora dengeyi getirdi. kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. 

beşiktaş gruptaki puanını 4'e çıkardı. sporting lizbon ise gruptaki ilk puanını aldı. gruptaki diğer maçta lokomotiv moskova, skenderbeu'yu 2-0 yenerek 6 puanla liderliğe yükseldi. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;