Spor

Beşiktaş'ta ikinci Fikret Orman dönemi

Genel Kurul'da rakibi Serdal Adalı'ya büyük oy farkı atan Fikret Orman, üst üste ikinci kez siyah-beyazlı kulübün başkanlığa seçildi.

Konular: Futbol

Haberin Öne Çıkanları

Orman'a 3850 oy

Adalı 2088 oy

Orman 3 yıl daha başkan

Fikret Orman yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. [AA]
beşiktaş'ta fikret orman üst üste ikinci kez kulüp başkanlığına seçildi. genel kurul'da serdal adalı ile yarışan orman, rakibine büyük üstünlük sağlayarak görevini sürdürdü. 
 
bjk akatlar spor ve kültür kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede fikret orman, toplam 3850 oy alarak, 3 yıllığına siyah-beyazlı kulübün başkanı oldu. diğer aday adalı ise 2088 oy alabildi. 
 

Gezi gerginliği

genel kurulda bir grup gezi parkı eylemlerine destek amacıyla 'her yer taksim, her yer direniş' şeklinde slogan atınca bazı kongre üyeleri gruba sözlü müdahale etti. gerginlik fazla büyümedi.
orman, genel kurulda oy verilen tüm sandıklarda rakibi serdal adalı'yı geçmeyi başardı.
 
seçimin ardından konuşan fikret orman "beşiktaş bugün esasında bir liste onaylamadı, bir zihniyeti onayladı. beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor. beşiktaşlılar gerçek ile yüzleşip, stratejisi olan, kendine doğru konuşan, çalışan, hiçbir popülarizm içerisinde olmayan, gerçekte başarılarıyla popülerlik yaratan ekip istiyor" diye konuştu.
 
seçimin geride kaldığını, bütün beşiktaş camiasını kucaklayacaklarını vurgulayan orman "herkesin fikri bizim için önemlidir, hiçbir egomuz yoktur. bizim tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da beşiktaş'ın menfaatleri olacaktır. çok kısa sürede çok güzel bir stat yapacağız, hepiniz buna inanın. beşiktaş 3 senenin sonunda borçsuz bir kulüp olmayı hak ediyor, öyle de olacak. beşiktaş artık şampiyonlukları çok istikrarlı yaşayacak" ifadelerini kullandı. 
 
beşiktaş başkanı fikret orman, 1967 yılında istanbul'da doğdu. orta öğrenimini işık lisesi'nde, yüksek öğrenimini yıldız üniversitesi ve abd florida üniversitesi'nde tamamlayan siyah-beyazlı kulübün başkanının, sanayi, turizm ve inşaat sektörlerinde yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği bulunuyor. 
 
orman'ın yönetim kurulunda yer alan isimler
 
asil üyeler: ahmet nur çebi, ahmet kavalcı, umut güner, deniz atalay, metin albayrak, yalçın kaya yılmaz, melih sami esen, ahmet ürkmezgil, faik akdil, erdal torunoğulları. 
 
yedek üyeler: berkan gocay, erdal karacan, emre kocadağ, hakan özköse, ahmet mete vardar.
 
kaynak: ajanslar
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;