Premier League
'Bizde Bergkamp’tı şimdi ise Mesut Özil'
2000-2006 yılları arasında Arsenal formasını giyen Fransız futbolcu Robert Pires, Berkgamp ile Mesut Özil’i kıyasladı ve her ikisinin de aynı kalitede olduğunu vurguladı.

bu sezon iyi bir performans sergileyen arsenal’de mesut özil de formuyla dikkat çekiyor.
kulüp tarihinin önemli isimlerinden robert pires de kulübün internet sitesine verdiği röportajda mesut özil’i kendi döneminin dennis bergkamp’ına benzetti.
pires, “benim zamanımda takımın maestro’su dennis bergkamp’tı. şu an ise mesut özil. ikisini de seviyorum. çünkü çok iyi oynuyorlar ve takım için mücadele ediyorlar” dedi.
hollandalı bergkamp, kulübün internet sitesindeki en iyiler listesinde ikinci sırada. soğuk yapısıyla bilinen ve arsenal’de 1995-2006 yılları arasında oynayan futbolcunun 423 maçta 120 golü var.
bergkamp’ın ikinci olduğu listede robert pires ise altıncı sırada.
pires, türk asıllı alman futbolcu hakkında “geçen sezonun mesut’uyla bu sezonun mesut’u arasında çok fark var” yorumunu yaptı.
özil bu sezon 17 maçta 7 gol attı. şampiyonlar ligi’ndeki ludogorets maçında geçen ay üç gol birden attı. arsenal, premier lig’de dördüncü sırada. milli aradan sonra manchester united ile oynayacaklar.
kaynak: al jazeera
Yorumlar