CHP seçim irtibat bürosuna saldırı | Al Jazeera Turk - Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Türkiye ve çevresindeki bölgeden son dakika haberleri ve analizler

Türkiye

CHP seçim irtibat bürosuna saldırı

İstanbul, Esenyurt'ta CHP seçim irtibat bürosuna molotofkokteyli atıldı. Çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Büroda maddi hasar meydana geldi.

istanbul esenyurt'ta yüzleri maskeli 2 kişi cumhuriyet halk partisi (chp) seçim irtibat bürosuna molotofkokteyli attı. atatürk mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosuna yönelik saldırıdan sonra yangın çıktı. esenyurt itfaiyesi tarafından söndürülen yangının ardından seçim irtibat bürosunda hasar tespiti yapıldı.

chp esenyurt ilçe seçim koordinatörü gökhan enül, "bundan 10 gün önce pınar mahallesi'nde de saldırıya uğradık. yarın nerede, ne yaparlar bilmiyoruz. olayın olduğu sırada büroda kimse yokmuş. büro kapandıktan 10 dakika sonra saldırı gerçekleşmiş. taş atarak camları parçalamışlar, molotofkokteyli atmışlar, daha sonra da kaçıp gitmişler. ancak bu binada insanlar yaşıyor, insanlara zarar verebilirlerdi, ölümlere neden olabilirlerdi. bu saldırıyı kınıyoruz" diye konuştu.

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;