Transfer
Çinliler şimdi de Podolski’yi istiyor
Dünya futbolunda söz sahibi olmak ve ülkede futbolu geliştirmek için büyük paralar harcayan Çinliler, şimdi de Galatasaraylı Podolski’yi transfer etmek istiyor.

geride kalan sezonun devre arasında galatasaray'dan burak yılmaz'ı transfer eden beijing guoan, bu kez lukas podolski için kapıyı çaldı.
galatasaray sportif aş yöneticisi levent nazifoğlu, beijing guoan'dan podolski için teklif aldıklarını doğruladı.
çin ekibinin lukas podolski'yi kadrosuna katmak için kendilerine resmi bir teklif ilettiğini vurgulayan nazifoğlu, "beijing guoan'dan podolski için gelen önemli bir teklif var. biz de bu teklifi değerlendiriyoruz. transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı." ifadelerini kullandı.
nazifoğlu, beijing guoan'ın ne kadar bonservis bedeli önerdiğiyle ilgili bilgi vermezken, rakamın 7 milyon euro civarı olduğu öğrenildi.

"ahmet çalık alternatiflerimizden biri"
levent nazifoğlu, ara transfer döneminde ilgilendikleri oyunculardan birinin de gençlerbirliği'nden ahmet çalık olduğunu aktardı.
sarı-kırmızılı idareci, "ahmet çalık alternatiflerimizden biri. gençlerbirliği kulübü ile görüşmeler sürüyor. eğer uygun bir bonservis bedeli olursa, düşüneceğiz." açıklamasında bulundu.
kaynak: aa
Yorumlar