Suriyeli Mülteciler

Çocuk istismarına 108 yıl

Nizip'te Suriyeli mültecilerin kaldığı barınakta çocuklara cinsel taciz ve istismar suçlarından tutuklu bulunan sanık 108 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

[Fotoğraf: AA]

gaziantep'in nizip ilçesinde suriyeli mültecilerin kaldığı geçici barınma merkezindeki çocuklara 'cinsel istismar ve cinsel tacizde' bulunduğu gerekçesiyle tutuklu bulunan sanık e.e. 108 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

nizip ağır ceza mahkemesindeki duruşmada, sanık e.e. ve avukatlar hazır bulundu. sanık, suçlamaları kabul etmediğini ifade ederek, tahliyesini talep etti.

ancak sanık, kamptaki 8 çocuğa cinsel taciz ve cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle toplam 108 yıl hapis cezasına mahkûm edildi.

e.e, duruşmanın ardından cezaevi aracıyla tutuklu bulunduğu gaziantep cezaevi'ne geri gönderildi.

suriyeli sığınmacıların kaldığı geçici barınma merkezinde çocuklara 2015 yılında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan kampın temizlik görevlisi e.e , ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilmiş ve tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;