62. Hükümet

Davutoğlu Facebook'ta konuştu

Başbakan Davutoğlu, bir hafta önce duyurduğu seçim vaatlerinin gerçekleştiğini açıklayan bir videoyu Facebook hesabından paylaştı. Başbakan bir ay sonra da yine aynı yöntemle değerlendirme videosu paylaşacağını söyledi.

başbakan ahmet davutoğlu, 62. hükümetin seçim vaatlerinin gerçekleştirildiğini anlattığı bir videoyu facebook hesabı üzerinden paylaştı. bir hafta önce de benzer bir video ile halka seslenen başbakan, 7 gün içerisinde tamamlanacağının sözünü verdiği tüm vaatleri yerine getirdiklerini söyledi.

başbakan davutoğlu, reformların koordinasyonu ve izlenmesi kurulu oluşturduklarını belirterek, gerçekleştirilen vaatleri saydı. lisans öğrencilerine verilen bursun 330 liradan 400 liraya çıkarılması kararının 1 ocak’tan itibaren yürürlüğe gireceğini söyleyen başbakan, gençlere proje karşılığı 50 bin lira karşılıksız hibe sözünün de yerine getirildiğini söyledi.

eylem planı uygulanmasına dair bakanlar kurulu kararının çıktığını anımsatan başbakan, kurulda gençlere evliliğin teşviki amacıyla çeyiz hesabı uygulamasının da alınan kararlar arasında olduğunu söyledi. ayrıca gençlere 100 bin lira faizsiz kredi desteği de bakanlar kurulu’ndan geçti.

esnafa 30 bin lira faizsiz kredi ve çiftçilere destek kararının da çıktığını söyleyen başbakan, bir ay sonra da yine sosyal medya hesabından vaatlerin gerçekleştiğini anlatmak için kamera karşısına geçeceğini söyledi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;