Türkiye Süper Ligi

Fenerbahçe'nin yeni hocası İsmail Kartal

Fenerbahçe, takımı İsmail Kartal'a emanet edeceğini borsaya bildirdi. Kartal bugün saat 16:00'da sözleşme imzalayacak.

Konular: Spor, Futbol
İsmail Kartal, Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapıyordu. [Fotoğraf: AA]

fenerbahçe, ismail kartal'ı teknik direktörlüğe getirdiğini kamuyu aydınlatma platformu (kap)'a bildirdi. 

açıklamada "bugün saat 16:00'da, fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı 1907 tribünü'nde, yeni teknik direktörümüz sayın ismail kartal ile sözleşme imzalanacaktır" dendi.

fenerbahçe'de 1983 ile 1993 arasında top koşturan, 2010'dan bu yana ise antrenörlük yapan kartal, ersun yanal'ın istifa ettiği geçen cumartesi'den beri takımı çalıştırıyordu. 

kartal üç sezon aykut kocaman'a, geçen sezon da yanal'a yardımcılık yapmıştı. 

yanal, "ilkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diyerek istifa etmişti.

kulüp başkanı aziz yıldırım ise istifası sonrası yanal'ın geçen sezonki lig şampiyonluğunda payı olmadığını, takımı yeterince çalıştırmadığını ve özel hayatını işine karıştırdığını iddia etmişti.

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;