Türkiye Süper Ligi
Fenerbahçe'ye Emre hayat verdi
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun uzatma dakikalarında attığı golle Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi ve bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışını sürdürdü.

oyunu son bölümde rakibin sahasına yıkan fenerbahçe'ye hayat veren golü emre belözoğlu attı. bu galibiyetle fenerbahçe puanını 70'e çıkardı. lider galatasaray 73 puanda. bir maçı eksik beşiktaş'ın puanı ise 66. galatasaray gelecek hafta kendi sahasında beşiktaş'ı konuk edecek.
mersin idman yurdu kalecisi muammer 50'nci dakikada sow'u ceza sahası dışında düşürdü. hakem de kaleciyi kırmızı kartla oyundan attı. oktay oyundan alındı, muammer'in yerine kaleyi nihat korudu.
sarı kart gören gökhan gönül de cezalı duruma düştü.
fenerbahçe'de, raul meireles 6 hafta sonra ilk 11'de forma giydi.
fenerbahçe teknik direktörü ismail kartal, geçen hafta 1-1 berabere kaldıkları suat altın inşaat kayseri erciyesspor maçındaki ilk 11'den iki değişiklik yaptı.
suat altın inşaat kayseri erciyesspor maçında ilk 11'de forma giyen webo ve selçuk şahin, mersin idmanyurdu karşısında yedek soyundu. bu oyuncuların yerlerine hasan ali kaldırım ve meireles, mersin deplasmanında ilk 11'de görev yaptı. meireles, 25. haftada oynanan beşiktaş maçının ardından 6 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıktı.
sarı lacivertlilerde, emmanuel emenike kadroda yer almazken, sakatlığı nedeniyle suat altın inşaat kayseri erciyesspor karşılaşmasını tribünden izleyen emre belözoğlu de yedekler arasında yer aldı.
servet çetin maça yetiştirildi
mersin idmanyurdu'nda sakatlıkları süren sadiku ve sinan kaloğlu kadroda yer almadı. mersin temsilcisinde karşılaşma öncesinde ayağında şişlik bulunan servet çetin, tedavisinin ardından ilk 11'deki yerini aldı.
kırmızı lacivertliler, sahaya "nepal'in çığlığına kulak ver" yazılı pankartla çıktı.
fenerbahçe taraftarından yoksun
mersin stadı'nda oynanan karşılaşmaya mersinli taraftarlar ilgi gösterirken, tribünlerin büyük bir kısmı doldu.
mersinli taraftarların, hazırladıkları kareografiler ilgi çekti. fenerbahçe'nin cezası nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar maçı tribünden izleyemedi.
öte yandan fenerbahçe kalecisi volkan demirel, ısınmaya çıktığı sırada mersin idmanyurdu taraftarı tepki gösterdi. maç esnasında da taraftarlar top volkan demirel'e geldiğinde ıslıkladı.
maç başladıktan sonra fanatik gazetesi foto muhabiri yusuf dursun, rahatsızlık geçirdi. dursun'a fenerbahçe yedek kulübesinde sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.
kaynak: al jazeera
Yorumlar