Türkiye Süper Ligi
FIFA’dan Hajrovic’e geçici lisans
FIFA, transfer taksitleri ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Izet Hajrovic’e geçici lisans verdi.

hajrovic geçici lisans alması sayesinde, galatasaray ile olan anlaşmazlığı çözülmeden önce de başka bir takıma transfer olabilecek. almanya basını boşnak oyuncunun werder bremen forması giyeceğini iddia ediyor.
alacakları ödenmediği gerekçesiyle galatasaray’ı fifa’ya şikayet eden hajrovic, 4.6 milyon euro tazminat da istiyor.
geçen sezonun devre arasında grasshoppers'tan 3.7 milyon euroya transfer edilen hajrovic türkiye’de 12 maça çıktı ve bir gol attı.
galatasaray 2005’te franck ribery ile benzer bir sorun yaşamıştı. sarı kırmızılı formayı 14 maçta giyen ribery parasını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmış ve önce marsilya’ya ardından bayern münih’e transfer olmuştu.
kaynak: al jazeera ve dha
Yorumlar