Şampiyonlar Ligi

Galibiyet golü Arda Turan'dan

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Juventus ile karşılaşan Atletico Madrid, rakibini Arda Turan'ın golüyle 1-0 yendi.

Konular: Spor, Futbol, Arda Turan
Arda Turan 2011 yılına kadar Galatasaray'da oynadı [Reuters]

şampiyonlar ligi'nin son finalisti atletico madrid'in golü 75'inci dakikada geldi.

juanfran'ın sağ kanattan ortasında mandzukic'i aşan topa ayağıyla güzel vuruş yapan arda turan takımını galibiyete taşıdı.

olympiakos yenilgisinin ardından ispanyol temsilcisi ilk üç puanını aldı. juventus da üç puanda kaldı.

maç sonunda atletico madrid teknik direktörü diego simeone "arda özel bir futbolcu. çok akıllı ve her şeyi değiştirdi. serbest oynadığı zaman belki biraz sahada kaybolmuş gibi gözüküyor ama sabit bir pozisyonda oynadığında olağanüstü. çünkü taktik yeteneği çok yüksek. kanattaki futbolcuların hücuma dahil olmaları için mükemmel bir zaman yaratıyor" dedi.

simeone ayrıca, juventus'un, real madrid ve barcelona düzeyinde çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "büyük takıma karşı kazandık. oldukça kapalı bir maç oldu. büyük olasılıkla küçük detaylar sonucu belirledi" değerlendirmesini yaptı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;