Spor

Gazi Koşusu Blaze To Win’in

Türkiye’nin en prestijli at yarışı Gazi Koşusu’nun 88’incisi yapıldı. Levent Gelgin’in sahibi olduğu Blaze To Win ve jokeyi Halis Karataş kazandı.

Konular: Diğer Sporlar
Gazi Koşusu ilk kez 1927 yılında düzenlendi. [Fotoğraf: AA]

levent gelgin’in sahibi olduğu ve jokeyliğini halis karataş’ın yaptığı safkan blaze to win tüm rakiplerini geride bıraktı.

blaze to win, cumhurbaşkanı abdullah gül'ün de izlediği yarışı 2:35.04’lük dereceyle birinci bitirdi.

levent gelgin böylece 1 milyon 350 bin lira ikramiyenin yanı sıra 847 bin lira kaydiye ücretiyle birlikte toplam 2 milyon 197 bin lira ikramiye kazandı.

jokey halis karataş ise gazi koşusu'nda altıncı kez birincilik elde etti. karataş zaferini yakın zamanda ölen eşine armağan etti.

veliefendi hipodromu’nda 2400 metrelik çim pistte ikinciliği hulusi çil’in sahibi olduğu suzi gold ve jokeyi gökhan gökçe aldı.

mustafa kemal atatürk adına 1927 yılından beri düzenlenen koşuda bu yıl üçüncülük hayrettin karamazı’nın sahibi olduğu enyalios ve jokeyi gökhan kocakaya’ya gitti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;