Kürt sorunu

Geçici köy korucusuna infaz

Şırnak'ta geçici köy korucusu evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan korucu Hasan Caner öldü.

Konular: Türkiye

Haberin Öne Çıkanları

Şırnak'ta infaz

Geçici köy korucusu öldürüldü

Soruşturma sürüyor

Şırnak'ta geçici köy korucusu evinin önünde öldürüldü. [CHA]

saldırı, perşembe gecesi saat 23.30 sıralarında, geçici köy korucusu hasan caner'in dicle mahallesi zümrüt sokak'taki evinin önünde meydana geldi.

evli ve 3 çocuk babası hasan caner, silahlı saldırıya uğradı. vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralanan caner, kaldırıldığı şırnak devlet hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. şırnak emniyet müdürü avni usta, çalışmaları yerinde inceledi. polis saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için operasyon başlattı.

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;