Türkiye

Gelibolu İskelesi'nde tatil yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilini sahil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan sürücüler, Gelibolu İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu.

Haberin Öne Çıkanları

Uzun araç kuyrukları oluştu

Feribotlar saatsiz çalışıyor

İDO'nun seferi iptal oldu

sabah erken saatlerde çanakkale'nin gelibolu ilçesine gelen tatilciler, sanayi bölgesinden başlayarak şehir merkezindeki arabalı vapur iskelesine kadar yaklaşık 3 kilometrelik uzun araç kuyruğu oluşturdu.

gestaş'a ait 4 arabalı vapur gelibolu-lapseki, özel feribotlar ise gelibolu-çardak arasında saatsiz olarak çalışarak, sürücülerin fazla beklememesini sağlıyor.

gestaş a.ş yetkilileri, yoğunluğun öğle saatlerine doğru azalacağının tahmin edildiğini bildirdi.

ido'nun bandırma-yenikapı seferi iptal edildi

istanbul deniz otobüsleri a.ş'nin (ido) bandırma-yenikapı seferi, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

alınan bilgiye göre ido'nun saat 11.00'de yapılacak bandırma-yenikapı-bostancı deniz otobüsü seferinin şiddetli poyraz yüzünden yapılmayacağı bildirildi.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;