Fransa

Hollande fotoğraflarına soruşturma

Fransa’da Cumhurbaşkanı François Hollande’ın oyuncu Julie Gayet ile ilişki yaşadığını iddia eden fotoğrafların yayınlanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konular: Fransa
Closer Dergisi, Hollande'ın motosıkletle Julie Gayet'nin evine gittiğini iddia eden fotoğraflar yayınlamıştı. [AFP]

fransa’da cumhurbaşkanı françois hollande’ın oyuncu julie gayet’nin evini ziyaret ederken görüntülendiği fotoğrafları yayınlayan closer dergisine soruşturma açıldı. 41 yaşındaki oyuncunun şikayetini değerlendiren savcılık, özel hayatın ihlal edildiği gerekçesiyle derginin sorumlu yazı işleri müdürüne 1 yıl hapis ve 45 bin euro para cezası istedi. savcı robert gelli, soruşturmanın özellikle gayet’nin araba kullanırken çekilen fotoğrafları üzerine yoğunlaşacağını söylerken, fransa yasalarına göre araba içinde çekilmiş fotoğrafların özel yaşam hakkını ihlal kapsamında olduğuna dikkat çekti. 

cesar'a aday gösterildi

fransa’da ana gündem maddesi haline gelen skandalın ardından hollande yıllardır beraber olduğu sevgilisi valerie trierweiler’den ayrılmıştı. sosyalist partili cumhurbaşkanı, gayet ile ilişkisine dair sorulara net yanıt vermeyi reddedip, özel hayatının sadece kendisini ilgilendirdiğini söylemişti.  oyuncu gayet de fotoğraflar yayınlandıktan sonra gözlerden uzak kalmayı tercih etti. fransa’nın oscar'ı kabul edilen cesar ödülleri’ne aday gösterilen gayet’nin cannes film festivali’nde kırmızı halıda yürümesi bekleniyor.

 


 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;