İsrail - Filistin sorunu

İsrail polisinin hastane baskını kamerada

Batı Şeria'nın El-Halil kentinde 20 İsrail polisi bir hastaneye baskın yaptı, Abdullah Şelalide adındaki Filistinli genç, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Baskın anı, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

batı şeria'nın el-halil kentinde israil güçleri hastane basarak bir filistinliyi öldürdü. ehli hastanesinde çalışan bir sağlık görevlisi, 20 kişilik polis gücünün hastahaneye baskın yapıp, abdullah şelalide adındaki gence ateş ettiklerini, 27 yaşındaki şelalide'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi.

israil polisinin ayrıca, hastanede tedavi gören azzam şelalide adındaki genci de gözaltına aldığı öğrenildi.

olayla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

kaynak: aa, al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;