Türkiye

İstanbul'a altı yeni miting alanı

İstanbul Valiliği, miting için izin verilen alanlara 6 yeni yerin daha eklendiğini duyurdu. Bunlardan 3'ü Avrupa, 3'ü de Anadolu yakasında.

Konular: Türkiye

istanbul valiliği, kent içindeki miting ve toplanma yerlerine yenilerini ekledi. buna göre, istanbul'daki altı yeni toplantı ve gösteri yürüyüş alanı şöyle:

  • kartal meydan alanı
  • kadıköy yeni salı pazarı alanı
  • pendik cumartesi pazar alanı
  • bakırköy cumhuriyet meydanı,
  • bakırköy cumartesi halk pazarı alanı
  • beylikdüzü fatih sultan mehmet camii otopark alanı

valilik açıklamasında, "afiş ve pankart asılacak yerler" konusunda ise "düzenleme kurulu'nun bildirimleri doğrultusunda, istanbul valiliği'nin olur vereceği afiş ve pankartlar, istanbul büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır" denildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;