IŞİD

İstanbul'da IŞİD operasyonu

İstanbul’da 20’den fazla adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. IŞİD’e yönelik helikopter destekli operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konular: IŞİD, Türkiye
Operasyona polis helikopteri de katıldı. [Fotoğraf: AA]

istanbul il emniyet müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri, özel harekât polisleri ve polis helikopteri desteğiyle işid’e yönelik operasyon düzenledi. başta bağcılar, ümraniye, esenler, silivri, bahçelievler ilçelerinde olmak üzere tespit edilen 20'den fazla adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

operasyon kapsamında, yurt dışından işid’e katılmak üzere geldikleri öne sürülen, 7'si yabancı uyruklu 11 şüpheli gözaltına alındı. şüphelilerin evlerinde ve gösterdikleri yerlerde polis ekipleri aramalar yaptı.

gözaltına alınan şüphelilerden bazıları haseki eğitim ve araştırma hastanesi'ne getirilerek, sağlık kontrolünden geçirildi. şüpheliler daha sonra vatan caddesi'ndeki istanbul emniyet müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;