Türkiye

İstanbul'da vapur seferleri yeniden başladı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle iptal edilen vapur seferleri yeniden başladı.

Konular: Türkiye

istanbul’da sabah saatlerinden itibaren sis etkili olmaya başladı. yoğun sis kentin birçok yerinde etkisini gösterirken, bazı yerlerde görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü.

sis nedeniyle kadıköy-karaköy, kadıköy-eminönü, beşiktaş-üsküdar, üsküdar-eminönü ve kabataş-adalar vapur seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

deniz ulaşımını kullanmak isteyen vatandaşlar, yapılan anonslarla seferlerin iptal olduğunu öğrenince görevliler tarafından başka ulaşım araçlarına yönlendirildi.

yaklaşık bir saat boyunca yapılamayan vapur seferleri sisin etkisini kaybetmesiyle birlikte yeniden başladı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;