UEFA Avrupa Ligi
Karabükspor tur için Fransa’da
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Saint-Eienne ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, Fransa’ya gitti. Karabükspor, bu karşılaşmayla Avrupa kupalarındaki dördüncü randevusuna çıkacak.
teknik direktör tolunay kafkas yaptığı açıklamada, işlerinin zor ve şanslarının yüzde 50 olduğunu söyledi.
orta saha oyuncusu yiğit incemir de ilk maçtaki başarıyı rövanşa da taşımak istediklerini, tur atlamaya inandıklarını anlattı.
milli oyuncu ahmet ilhan özek de karabük'teki maç gibi iyi oynayıp gruplara kalmak istediklerini ifade etti.
ilk maçta karabük, sahasında 1-0 kazanarak rövanş için büyük bir avantaj sağlamıştı.
kadrosunda milli oyuncu mevlüt erdinç'i de barındıran fransa temsilcisi, lige iyi başlangıç yaptı. saint-etienne, ilk iki haftayı kayıpsız geçerken, üçüncü haftada berabare kaldı.
yarın saat 21.30’da oynanacak karşılaşmayı ukraynalı hakem levgenii aranovskyi yönetecek.
kaynak: aa
Yorumlar