IŞİD

Kilis'e iki füze daha atıldı

IŞİD, Kilis'e iki füze mermisi daha fırlattı. Boş arazilere düşen mermilerin geldiği IŞİD denetimindeki bölgeler ateş altına alındı.

Konular: IŞİD, Türkiye

suriye'nin işid denetimindeki bab bölgesi'nden ocak ayından bu yana atılan ve 21 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan roketlerin hedefindeki kilis'e, saat 13.20 sıralarında yine 2 katyuşa roketi atıldı. necmettin erbakan mahallesi'nde boş araziye düşen roketlerin patlama sesi kentte paniğe yol açtı.

patlama sesi ardından bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, roketlerin boş araziye düştüğü saptandı. kimsenin yaralanmadığı olayın ardından sınırda konuşlu topçu birlikleri obüsler ve çok namlulu roketatar bataryası ile roketatarlar ile saldırının yapıldığı işid denetimindeki bölgeyi angajman kuralları kapsamında ateş altına aldı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;