Türkiye

Kütahya'da kadın cinayeti

24 yaşındaki İbrahim Keskin, tartıştığı 22 yaşındaki kız arkadaşı Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Konular: Türkiye

olay, öğle saatlerinde kütahya yıldırım beyazıt mahallesi'ndeki trafik eğitim parkı pisti önünde meydana geldi. ibrahim keskin ile kız arkadaşı azime erdoğmuş, yanlarında iki arkadaşlarıyla birlikte otomobille giderken aralarında tartışma çıktı. ibrahim keskin aracı durdurdu. 

yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasındaki görüntülere göre, ibrahim keskin araçtan iner inmez sevgilisi azime erdoğmuş'u dövmeye başladı. azime erdoğmuş da elindeki çantasıyla ibrahim keskin'in başına vurdu. ibrahim keskin daha sonra otomobilden pompalı tüfeği alıp azime erdoğmuş'a doğru önce 2 el ateş etti. erdoğmuş, yere düşerken ibrahim keskin geri dönüp yerde yatan erdoğmuş'a 1 el daha ateş etti keskin daha sonra da elinde tüfekle kaçtı.

Olay yerinden kaçan İbrahim Keskin daha sonra yakalandı. [Fotoğraf: DHA]

araçtakiler yerde yatan azime erdoğmuş'a müdahalede bulunmaya çalıştı. hastanaye kaldırılan erdoğmuş hayatını kaybetti. 

polisler, olay yerinden kaçan ibrahim keskin'i tren garı yakınındaki köprü altında yakaladı. keskin polislere sevgilisiyle kıskançlık nedeniyle tartıştıkları daha sonra onu tüfekle ateş ederek vurduğunu söyledi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;