Türkiye

Manisa'da başhekime silahlı saldırı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir özel hastanenin başhekimi Dr. Yener Bakan, polis memuru tarafından silahla ağır yaralandı. Yakalanan polis memuru tutuklandı.

Konular: Türkiye
Salihli'deki üç özel hastane adına açıklama yapan Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner saldırıyı kınadı. [Fotoğraf-AA]

salihli’de bir özel hastanenin başhekimi ve ortopedi uzmanı dr. yener bakan, polis memuru vatan m'nin silahlı saldırısına uğradı. 

vatan m, özel hastanenin birinci katındaki koridorda, bilinmeyen bir nedenle bakan'a tabancayla ateş etti. kasığına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan başhekim bakan, aynı hastanede ameliyata alındı.

saldırının ardından hastanenin özel güvenlik görevlileri, şüpheli vatan m'yi yakalayarak, silahıyla birlikte polislere teslim etti.

karaman'da görev yaptığı belirtilen polis memuru vatan m, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

ilçedeki üç özel hastane saldırıyı kınadı

özel salihli hastanesi, özel medi güven hastanesi ve özel can hastanesi adına açıklama yapan can hastanesi yönetim kurulu başkanı op. dr. muzaffer keskiner, “sağlıkta başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin çok acı, çok düşündürücü bir örneğini bugün kendi hastanemizde yaşadık" dedi. 

başhekim dr. bakan'ın saldırı sonucunda ağır yaralandığını belirten keskiner, "doktorumuz saldırıya uğradığı sırada ameliyathanede, acil operasyona alınması gereken bir hastasını asansörün önünde beklemekteydi" diye konuştu. 

 izmir'e sevk edildi

merminin başhekim bakan’ın kasığına isabet ettiğini ve aort damarını yırttığı bilgisini veren keskiner, "arkadaşımız buradaki müdahalenin ardından ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi'ne sevk edildi. sağlık durumu ciddiyetini koruyor" ifadelerini kullandı.

 kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;