Tenis

Marsel İlhan üçüncü turda

Türk tenisçi Marsel İlhan, Brisbane Uluslararası Tenis Turnuvası elemelerinde Çek Jan Mertl'i 2-1 mağlup etti ve üçüncü tura yükseldi.

Konular: Spor
Marsel İlhan, dünya sıralamasında 87'inci basamağa kadar yükselmişti. [Fotoğraf: AA]

avustralya'nın brisbane kentinde düzenlenen turnuvada ana tabloya girmek için mücadele eden marsel ilhan, ikinci eleme turunda tek erkekler dünya sıralamasında 213'üncü sırada bulunan çek tenisçi jan mertl ile karşılaştı.

rakibi karşısında ilk seti 6-4 kazanarak 1-0 öne geçen türk tenisçi, ikinci seti 6-3 kaybetti ve duruma 1-1'lik eşitlik geldi. üçüncü ve son sette mertl'a 7-5 üstünlük sağlayan marsel ilhan, maçı 2-1 kazanarak yoluna üçüncü turda devam etti.

dünya sıralamasında 104'üncü sırada yer alan marsel ilhan, ilk turda ise slovak jozef kovalik'i aynı skorla mağlup etmişti.

brisbane'de ünlü tenisçiler korta çıkacak

yılın ilk 'grand slam'i avustralya açık öncesinde, brisbane uluslararası tenis turnuvası'nda erkekler ve kadınlarda ünlü tenisçiler korta çıkacak.

erkeklerde roger federer, kei nishikori, milos raonic, grigor dimitrov, kadınlarda maria sharapova, ana ivanovic, angelique kerber, dominika cibulkova ve victoria azarenka gibi isimler şampiyonluk için mücadele edecek.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;