NBA

Oklahoma'yı Durant taşıdı

Kevin Durant'ın 36 sayı, 10 ribauntla oynadığı karşılaşmada Oklahoma, Memphis'i 20 sayı farkla yenerek seride durumu 3-3'e getirdi.

Konular: Spor, Basketbol
İki ekibin 2011'deki mücadelesi de yedinci maça taşınmıştı [AFP]

karşılaşma 104-84 sona erdi. maçı baştan sona önde götüren oklahoma'da durant'a 25 sayıyla russell westbrook ve 16 sayıyla reggie jackson eşlik etti. bu isimlerin dışında çift haneli sayılara ulaşan olmadı.

memphis grizzlies'ta ise sayılar dağıldı. marc gasol 17, zach randolph 16, kenardan gelen james johnson da 15 sayıyla mücadele etti.

seride son maç cumartesi günü oklahoma'da oynanacak.

maçın yıldızı durant'a göre oklahoma yedinci maçta çok daha farklı olacak: "bu maçı kazanmamız gerekiyordu. iyi oynadık, iyi motive olduk. yedinci maçta çok daha iyisini gerçekleştireceğiz"

maçtan sonra thunder'ın başantrenörü scott brooks üstün performansından dolayı durant'a teşekkür etti ve "o muazzam bir çocuk. kazanmamız için her seferinde elinden gelen her şeyi yapıyor. bugün de tek odak noktası kazanmaktı" yorumunu yaptı.

grizzlies oyun kurucusu tony allen'a göre de oklahoma kazanmayı daha çok istedi.

memphis'te mike conley üçüncü çeyrekte sakatlandı ve oyuna bir daha dönemedi.

başantrenör dave joerger'a göre conley son maçta sahaya çıkamazsa onun yerine beno udrih daha fazla süre alacak.

iki takımın tur mücadelesi tarihte ikinci kez yedinci maça ulaşacak. 2011 konferans yarı finalinde yedi maça ulaşan seride kazanan oklahoma olmuştu.

indiana da yedinci maça taşıdı

günün diğer maçında ise indiana pacers, deplasmanda atlanta hawks'ı 98-85 yendi. seride durum 3-3'e geldi.

indiana'da paul george ve david west 24'er sayıyla oynadı. lance stephenson 21, george hill de 14 sayı kaydetti.

atlanta'ta ise jeff teague'nin attığı 29 sayı galibiyete yetmedi. son maç indiana'nın evinde oynanacak. 

golden state-clippers'ta da seri 3-3

sahibi donald sterling'ın ırkçı açıklamalarından dolayı zor günler yaşayan los angeles clippers serinin altıncı maçında golden state'e bir sayı farkla yenildi.

özellikle üçüncü çeyrekteki oyunuyla galibiyete uzanan golden state maçı 100-99 kazandı.

seride tur atlayan takım yedinci maçta belli olacak. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;