Fransa

Paris saldırısının ilk görüntüleri (+18)

Paris'te gerçekleşen saldırılarda en fazla kaybın olduğu Bataclan konser salonuna yapılan saldırı, burada yaralanan gazeteci Daniel Psenny tarafından kaydedildi.

Konular: Fransa, Avrupa

paris'te gerçekleşen saldırılarda en fazla kaybın olduğu bataclan konser salonuna yapılan saldırı, burada yaralanan gazeteci daniel psenny tarafından kaydedildi ve fransız le monde gazetesi tarafından yayınlandı. 

saldırı abd'li eagles of death metal grubun salonda gerçekleşen konseri sırasında meydana geldi. burada 100'den fazla kişi öldü.

Saldırıdanönce konsere katılan bir kişi tarafından kaydedilen fotoğraf.

kaynak: al jazeera, le monde

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;