Türkiye

PKK iş makinelerini yaktı

PKK'lılar Bingöl kırsalındaki bir taş ocağı şantiyesinde iş makinelerini ateşe verdi. Muş'ta da Bulanık - Varto kara yoluna barikat kurarak trafiğe kapattı.

Konular: Türkiye, PKK

kığı ilçesi'ndeki kığı barajı bölgesinde bir taş ocağı şantiyesine baskın yapan pkk'lılar, işçi ve operatörleri etkisiz hale getirdikten sonra 10 iş makinesini yaktı.

olayın ardından grup dağlık alana kaçarak izini kaybettirdi. jandarma birlikleri, şantiyenin olduğu bölgeye sevk edildi.

muş'ta karayoluna barikat

pkk üyesi bir grup da bulanık ile varto ilçeleri arasındaki karayolunu barikat kurarak trafiğe kapattı. bulanık'a 45 kilometre uzaklıktaki meşeiçi köyü yakınlarında kurulan barikatta, araçlardaki sürücü ve yolculara kimlik kontrolü yapıldı.

olayı haber alan güvenlik güçleri, varto ile bingöl'ün karlıova ilçesi girişinde yolu ulaşıma kapatarak operasyon başlattı.

bulanık kaymakamı ömer şahin, bulanık ile varto arasında civar köylerden gelen bir grubun yolu trafiğe kapattığını belirterek, tüm önlemlerin alındığını ve gerekli müdahalenin yapılacağını söyledi.

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;