Transfer

Prandelli’den İtalya’ya veda

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Prandelli, İtalya Milli Takımı’nda birlikte çalıştığı isimlere hitaben bir mektup yazarak veda etti.

Pazartesi günü İstanbul'a inen Prandelli Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. [Fotoğraf: galatasaray.org]

italyan teknik adam istanbul’a uçuşu sırasında yazdığı mektupta, “geride bıraktığımız dört yılda birçok şey yaşadık. birçok insana ulaştık. benimle birlikte bu yolda yürüyen ve beni destekleyen herkese ismin teşekkür etmek isterdim ama sayıları o kadar çok ki bunu yapmak mümkün değil” dedi.

prandelli mektubuna şöyle devam etti:

“sizinle çalışmak bir onurdu ve bundan her zaman gurur duyacağım. gök-mavili formaya beslediğiniz sevgi ve tutkunun ne denli büyük olduğunu biliyorum. umarım tüm olumlu ve olumsuz tecrübelerimiz ülke futbolunun hak ettiği yere taşınabilmesi için bir başlangıç noktası olur.”

galatasaray ile iki yıllık sözleşme imzalayan cesare prandelli 2010'dan beri italya milli takımı'nı çalıştırıyordu.

prandelli yönetimindeki italya, 2014 dünya kupası'nda grup aşamasını geçemeyerek elenmişti.

galatasaray prandelli için salı günü saat 14.00’te imza töreni düzenleyecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;