Romanya

Romanya Başbakanı'ndan yangın istifası

Romanya'da bir gece kulübünde çıkan ve 32 kişinin öldüğü yangın sonrası Başbakan Victor Ponta'nın istifa edeceği açıklandı.

Konular: Avrupa, Romanya

romanya'nın başkenti bükreş'te bir gece kulübünde çıkan ve 32 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle başbakan victor ponta, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

ponta'nın lideri olduğu sosyal demokrat parti'den yapılan açıklamada, "birilerinin bu olayın sorumluluğunu alması gerekiyordu" denildi. 

bükreş'teki bir binanın zemin katında bulunan colectiv kulübü'nde, "goodbye to gravity" adlı metal grubunun albüm tanıtımı sırasında yangın çıkmıştı. yangında çoğu genç yaklaşık 180 kişi de yaralanmıştı. yetkililer, salonda tek bir çıkış bulunması nedeniyle izleyiciler arasında izdiham çıktığını kaydetmişti.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;