Siirt'te polise silahlı saldırı | Al Jazeera Turk - Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Türkiye ve çevresindeki bölgeden son dakika haberleri ve analizler

Türkiye

Siirt'te polise silahlı saldırı

Siirt'te kaçakçılık şüphesiyle durdurulan otomobilden polis ekiplerine ateş açıldı. Bir polis memuru hayatını kaybetti, bir kişi araçta ölü bulundu.

Konular: Türkiye
Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve özel harekât timi sevk edildi. [Fotoğraf-AA]

siirt-eruh karayolunun 15. kilometresinde il emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekiplerine kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla durdurulmaya çalışılan otomobilden ateş açıldı.

polis ekiplerinin de karşılık verdiği olayda polis memuru bünyamin torğut ağır yaralandı. siirt devlet hastanesi'ne kaldırılan torğut, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

olay yerinde yapılan incelemede polis ekiplerine ateş açılan araçta bir kişi ölü bulundu. kaçan saldırganın yakalanması için de jandarma ekiplerinin desteğiyle bölgede çalışma başlatıldı.

araçta ölü bulunan kişinin kaçan saldırgan tarafından mı, yoksa çıkan çatışmada mı öldürüldüğünün otopsi sonrasında belirleneceği bildirildi.

polis memuru torğut'un cenazesi, siirt valiliği önünde yapılacak tören sonrası memleketi elazığ'a gönderilecek.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;