Balkanlar

Sırbistan'da seçim koalisyonu

16 Mart'taki seçimler öncesinde Sosyalist Parti, Sırbistan Emekliler Birliği ve Birleşik Sırbistan işbirliği kararı aldı.

Konular: Sırbistan
 Daçiç  partilerin daha önce de aynı maddeleri taşıyan bir koalisyon sözleşmesi imzaladığını belirtti

sırbistan başbakanı ve sosyalist parti'nin başkanı ivitsa daçiç ile sırbistan emekliler birliği ve birleşik sırbistan liderleri ortak açıklama yaptı. daçiç ''seçimlere, iktidarda kalmak adına destek talep etmek için değil, izlediğimiz politika ve bugüne kadar yaptıklarımıza destek talep etmek için gidiyoruz'' dedi.

koalisyon ortakları ile hükümetin şimdiye kadar önemli işler başardığını söyleyen daçiç, ''yeni kararlar vermeye, sırbistan'ı değiştirmeye, reformları uygulamaya devam etmeye, avrupa'nın kapılarını açmaya, iş imkanları yaratmaya, çalışmaya, daha iyi ve farklı bir sırbistan inşa etmeye hazırız'' diye konuştu.

kaynak: ajanslar

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;