Türkiye Kupası

Sivasspor çeyrek finalde

Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor’u uzatmada 3-2 mağlup eden Sivasspor, son sekiz takım arasına kaldı. Trabzonspor ise elendi.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Sivasspor, çeyrek finale kalan ilk takım oldu. [Fotoğraf: AA]

konuk takıma turu getiren goller, 10’uncu dakikada john utaka, 40’ta musa sinan yılmazer ve 120’de aatif chahechouhe’dan geldi. trabzonspor’da ise 23 ve 33’te mustapha yatabare fileleri havalandırdı. ev sahibinde 84’te salih dursun kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

karşılaşmaya konuk takım iyi başladı. henüz 10’uncu dakikada utaka sivas’ı öne geçirdi. golden sonra toparlanan trabzon gol için yüklendi. 23’te yatabare skora denge getirdi. baskısını sürdüren bordo mavililer 33’te yatabare ile maçta ilk kez öne geçti.

karadeniz ekibinin üstünlük sevinci yedi dakika sürdü. musa sinan 40’ta beraberliği getirdi. ilk 45 dakika 2-2 sona erdi.

ikinci yarıda iki takım da hata yapmamak için dikkatli oynadı. 84’te salih kırmızı kart görünce trabzonspor 10 kişi kaldı. normal süre 2-2 tamamlandı.

uzatmanın son anlarında sahneye çıkan chahechouhe sivasspor’a turu getiren golü kaydetti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;