Soçi 2014

Soçi 2014'te bir Doğu Timorlu

Kış Olimpiyatları'na, kar yüzü görmeyen Pasifik ülkesi Doğu Timor’dan da bir sporcu katılacak. 19 yaşındaki Yohan Goutt Goncalves, kayak yarışlarına hazırlanıyor.

Konular: Spor, Diğer Sporlar

yohan goutt goncalves’in olimpiyat hikayesi sekiz yaşında başlamış. bir arkadaşı, gelecekte kış olimpiyatları’nda doğu timor’u temsil edeceğini söylemiş.

şaka gerçeğe dönüşüyor. goncalves, 19 yaşında, bu küçük pasifik ülkesinin kış olimpiyatları’ndaki ilk temsilcisi olacak.

şimdi fransa’da rumen, israilli ve avustralyalı arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapıyor. rusya’nın soçi kentinde 7 şubat’ta başlayacak kış olimpiyatları’nda vatandaşlarını gururlandırmak istiyor.

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;