Türkiye

Suriyeli çocuğa kamyon çarptı

Kahramanmaraş Dumlupınar Mahallesi'nde freni patlayan bir kamyonun çarptığı yedi yaşındaki Suriyeli Bilal Hatip hayatını kaybetti.

Sağlık yetkilileri, kamyonun çarptığı çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi. [Fotoğraf: AA]

kahramanmaraş dumlupınar mahallesi'nde bir kamyon, sokakta oynayan yedi yaşındaki suriyeli bilal hatip'e, ardından da aydınlatma direğine ve bir evin duvarına çarparak durabildi.

gürültüyü duyarak evlerinden çıkan vatandaşlar; 112 acil servis ekipleri, itfaiye ve polise haber verdi.

sağlık yetkilileri kamyonun çarptığı çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi.

kazadan yara almadan kurtulan şoför 'iftar için geldiği akrabasının evinin önüne aracını park etmek isterken kamyonun freninin patladığını' söyledi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;