Gazze

Terike'den İsrail yüzünden ret

Mısırlı eski futbolcu Ebu Terike, Vatikan’ın barış için düzenleyeceği özel maça katılmayı reddeti. Terike’nin gerekçesi ‘siyonist varlık’.

Konular: Spor, Futbol
Ebu Terike 2012'de emekliye ayrıldı. [Fotoğraf: Getty Images]

anadolu ajansı’nın haberine göre terike, twitter hesabında, papa i. franciscus’tan gelen barış için düzenlenecek dostluk maçına dair davetiyenin fotoğrafını paylaşarak, "maç davetiyesinin fotoğrafı ve söz konusu daveti, siyonist varlık nedeniyle reddettim. kusura bakmayın biz nesilleri yetiştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

mısır basınında, ebu terike'nin daha önce liverpool ve chelsea takımlarında oynamış israilli futbolcu yossi benayoun'un söz konusu organizasyonda yer alacak olması nedeniyle daveti reddettiği iddia edildi.

roberto baggio, zinedine zidane ve lionel messi gibi isimlerin de dabet edildiği özel maçın 1 eylül'de roma olimpiyat stadı’nda düzenlenmesi planlanıyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;