NBA
Thunder rahat kazandı
Los Angeles Lakers’ı konuk eden Oklahoma City Thunder, Enes Kanter ve Russell Westbrook’un etkili oyunuyla karşılaşmayı 127-117 kazandı.

ev sahibinde 27 sayı ve 11 asist ile oynayan westbrook, galibiyetin mimarı oldu. 28 dakika sahada kalan enes kanter, 25 sayı, 16 ribaund, 4 asist ve 1 top çalma ile karşılaşmayı tamamladı. dion waiters 23 sayı, 4 asist ve 4 ribaund ile geceyi noktaladı. thunder’da süre alan oyunculardan sadece jeremy lamb skora katkı sağlayamadı.
lakers’ta jordan clarkson’ın 30 sayı, 7 asist, 4 ribaund ve 3 blokluk performansı mağlubiyeti engelleyemedi. jeremy lin 19, ryan kelly 16 sayı üretti.
thunder’a galibiyeti ribaundlar getirdi. ev sahibi takım bu istatistik alanında rakibine 48-28 üstünlük sağladı.
bucks son saniyede kazandı
miami heat’i konuk eden milwaukee bucks, son 12 saniyesine üç sayı geride girdiği karşılaşmayı 89-88 kazandı.
ev sahibinde ersan ilyasova 19 sayı ve 11 ribaund ile takımının en skorer ismi oldu. giannis antetokounmpo 16, zaza pachulia 14 sayı üretti. maçı kazandıran üçlüğü bulan khris middleton 13 sayıyla parkeden ayrıldı.
dwyane wade’in 21 sayısı heat’in mağlubiyetini engelleyemedi. goran dragic 16, kenardan gelen mario chalmers 14 sayı ile geceyi noktaladı.
bitime sekiz saniye kala yapılan hava atışını bucks kazandı. jerryd bayless’in kaçırdığı turnike sonrası zaza hücum ribaundunu aldı. topla buluşan middleton, süre dolarken bulduğu üçlükle galibiyeti takımına getirdi.
kaynak: al jazeera
Yorumlar